Uimakoulu Polskis

Lasten uimakoulut

Uimakoulu viidestä ikävuodesta ylöspäin.

Uimakoulujen kuvaukset:

Meritähdet:

Tähän ryhmään lapset, jotka eivät uskalla kastella kasvojaan eikä korviaan.

Alkeisuimakoulu, jossa opetellaan seuraavia taitoja: Kuplien puhallus, kasvojen ja korvien kastaminen vedessä, kelluminen selällään ja vatsallaan, itsenäinen liikkuminen vedessä, sukeltaminen.

Merihevoset:

Tähän ryhmään lapset, jotka uskaltavat sukeltaa.

Alkeisuimakoulu, jossa opetellaan seuraavia asioita: Apuvälineellä liikkuminen itsenäisesti vatsallaan ja selällään. Opetellaan uinnin perustaitoja liukumista, paikallaan kellumista ja sukeltamista sekä hyppäämistä vyötärön syvyiseen veteen.

Kilpikonnat:

Tähän ryhmään pitää osata kellua vatsallaan ja selällään, liukua sekä uida pari metriä ilman apuvälineitä.

Uimakoulu, jossa opetellaan perusuimataitoja. Liuku, alkeisselkä, -rintauinti ja -myyräuinti, sukeltaminen ja hyppääminen uintisyvyydessä. Tavoitteena 10m uimataito kurssin lopussa.

Hylkeet:

Tähän ryhmään pitää osata kellua vatsallaan, selällään, liukua ja uida 10m vatsallaan ja/tai selällään.

Uimakoulu, jossa tavoitteena 25m metrin uimataito.

Valitse lapsellesi oikean tasoinen uimakouluryhmä. Edellisen ryhmän taidot pitää olla kokonaisuudessaan hallussa ennen seuraavaan ryhmään siirtymistä. Tällä varmistamme sen, että ryhmä on mahdollisimman tasainen ja oppiminen kaikille mieleistä.

Valitse lapsellesi oikean tasoinen ryhmä.

Tämä auttaa lasta oppimaan paremmin. Jos mietit kahden ryhmän välillä, valitse alempi taso. Autamme tarvittaessa ryhmän valinnassa.

Uintiaika 45min.

Tämän lisäksi varaa aikaa pukeutumiseen ja peseytymiseen 15-20min. /suunta.

Mielekästä tekemistä

Lapsi oppii parhaiten leikin varjolla. Siksi oppitunteihimme liittyy paljon pelejä, leikkejä ja asioiden tutkimista.

Rantauimakoulu

Rantauimakoulussa keli saattaa olla minkä hyvänsä. Yleensä lapset tarkenevat uida aika hyvin viileämmässäkin vedessä, mutta varustautumalla kylmää vastaan se edesauttaa uimista. Uimari kannattaa varustaa lämpimällä pyyhkeellä, huovalla/takilla , jonka suojissa voi käydä lämmittelemässä. Kuuma juoma välihörpyksi auttaa myös asiaa. Uimalakki/tavallinen pipo estää lämmön karkaamisen pään kautta. Uimapaita (mikätahansa esim. mikrokuituinen käy) pitää myös lämpöä kehossa. Näillä varusteilla päärtään jo aika pitkälle. Tärkein varuste on halu oppia uimaan, jolloin pieni viileys ei menoa haittaa.

Ilmoittaudu alkaville kursseille!

Alla näet alkavat kurssimme.

Valitse sopiva ja ilmoittaudu mukaan.

TUPOKSEN uimaranta 24.-28.6.2024, ma-pe, Hinta 69€

Klo 12.00-12.45 Meritähdet: lapsille, jotka eivät uskalla kastella kasvoja tai sukeltavat arasti. **************************************************************************************** Klo 13.00-13.45 Merihevoset: lapsille, jotka osaavat sukeltaa. ************************************************************************************************* Ilmoittautuminen päättyy 20.6.2024. Jos päätät perua uimakouluun osallistumisen, tee se ennen ilmoittautumisen päättymistä. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 20€ peruutusmaksu.

TYRNÄVÄ Ampumaradan uimaranta 1.-5.7.2024, ma-pe, Hinta 69€

Klo 12.00-12.45 Meritähdet: lapsille, jotka eivät uskalla kastella kasvoja tai sukeltavat arasti. **************************************************************************************** Klo 13.00-13.45 Merihevoset: lapsille, jotka osaavat sukeltaa. ************************************************************************************************* Huom! Jos uimareita on enemmän kuin paikkoja, jaetaan paikat arpomalla. Tieto paikasta/ulos jäämisestä tulee sähköpostilla viimeistään 24.6.2024. Ilmoittautuminen päättyy 23.6.2024. Jos päätät perua uimakouluun osallistumisen, tee se ennen ilmoittautumisen päättymistä. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 20€ peruutusmaksu

Tieto kurssille pääsemisestä tulee sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos viestiä ei näy, tarkistathan roskapostikansion.

Uimakoulumme opettajat

Opettajana toimii yrittäjä Elina Varis. Hänellä on pitkä kokemus lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Elina Varis

Uimaopettaja
Erityisuimaopettaja

050 5644 181
elina@polskis.fi